گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:50270
استاندار:

تکمیل زیرساخت‌های مهران از اولویت‌های دولت سیزدهم در ایلام

تکمیل زیرساخت‌های مهران از اولویت‌های دولت سیزدهم در ایلام

حسن بهرام‌نیا در آیین معارفه فرماندار جدید مهران اظهار کرد: اگر چنانچه راه‌های مواصلاتی استان ایلام تکمیل شود، شاهد رونق تجارت در این استان خواهیم بود.

وی افزود: با تلاش‌های انجام شده مسیر ترانزیتی ایلام در آمایش سرزمینی ایلام به‌طور ویژه دیده خواهد شد.

استاندار ایلام تأکید کرد: مهران به‌عنوان نگین استان ایلام دارای ظرفیت‌های بسیاری از نظر مادی و معنوی است و کارگزاران مهران علاوه بر اینکه به مردم شهرستان مهران خدمت می‌کنند در واقع در کنگره بزرگ اربعین نیز خادم زائران عتبات عالیات هستند.

بهرام‌نیا یادآور شد: همه باید قدردان مردم مهران باشیم و خدمتگذاری در این دیار را نعمت و توفیق الهی بدانیم.

وی با اشاره با ظرفیت‌های بالای مهران گفت: این شهرستان با وجود ظرفیت‌های بالای نفت و گاز و مزیت صادرات، از نظر زیرساختی دارای مشکلاتی است که با اهتمام دولت سیزدهم کمبودها برطرف شود.

  توسعه میدان نفتی چنگوله در مرحله انتخاب پیمانکار است

استاندار ایلام از توسعه میدان نفتی چنگوله در آینده نزدیک خبر داد و گفت: توسعه این میدان عظیم در مرحله انتخاب پیمانکار است و پس از انتخاب پیمانکار و آغاز به کار این پروژه شاهد رونق اشتغال خواهیم بود.

بهرام‌نیا ادامه داد: همچنین طی نشست با وزیر مقرر شد طبق مصوبات سفر رئیس جمهوری عملیات توسعه میدان نفتی آذر نیز آغاز شود.

وی اضافه کرد: ظرفیت نفت و گاز استان یک مزیت بزرگ برای سرمایه‌گذاری و اشتغال است و با این ظرفیت عظیم در آینده نزدیک می‌توانیم شاهد توسعه ایلام باشیم.

استاندار ایلام با اشاره به رشد 9.6 درصدی بودجه ایلام در سال 1401 گفت: حدود یک‌سوم یعنی 3.1 این درصد مربوط به رشد بهره‌وری است که ما باید در راستا راندمان سرمایه‌گذاری و کاری خود را افزایش دهیم.

ارسال نظر

سوال: رنگ خورشید؟ Zard

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار