گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:50375

برگزاری پنجمین یادواره شهدای دانش‌آموز همدان با محوریت شهید سمواتی

برگزاری پنجمین یادواره شهدای دانش‌آموز همدان با محوریت شهید سمواتی

به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز پنجمین یادواره شهدا به همت هیئت‌امنای مسجد جامع، کانون فرهنگی تربیتی نخبگان آفتابگردان و هیئت رهروان حضرت قاسم روز گذشته بعد از نماز مغرب و عشا با حضور نمازگزاران و مردم همیشه در صحنه در مسجد جامع برگزار و به خصوصیات شهیدان دانش‌آموز پرداخته شد.

زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا به‌خصوص شهدای دانش‌آموز که نقش مهم و بی‌بدیلی در شکل‌گیری و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی داشتند، در ترویج فرهنگ ایثار بین نسل جوان تأثیر فراوانی دارد.

سخنران مراسم ضمن بیان مطلب فوق، افزود: شهدای انقلاب در عمل مظهر عینی اقتدار نظام و ایران اسلامی هستند و حرکت در مسیر آن‌ها موجب شکست توطئه‌های فرهنگی استکبار جهانی می‌شود.

حجت‌الاسلام دیانی در ادامه به خصوصیات بارز جوانان و نوجوانان انقلابی پرداخت و گفت: این که جوانان و نوجوانان ما در چه راهی قدم بگذارند، خیلی مهم است. متأسفانه نوجوانان معمولاً متحیر هستند و درگیر کار‌های لغو. منتها بعضی هم وجود دارند که به 14 معصوم متوسل و به خدا وصل می‌شوند؛ مثل شهید سماواتی که متصل شد و به شهادت رسید.

وی در ادامه تأکید کرد که حتماً مسیر شهدا و شهید سمواتی‌ها را پیدا و سعی کنیم در این مسیر قدم برداریم؛ دانش‌آموزان و جوانان ایران اسلامی امروز نیز همچون دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس لازم است با همان روحیه جهادی در سنگر علم و دانش فعالیت کنند و کشور را به قله‌های رفیع پیشرفت و توسعه برسانند.

یکی از شرکت‌کنندگان مراسم درخصوص اهمیت برگزاری یادواره شهدا گفت: شهدا از زندگی راحت، خانواده و فرزندان خود گذشتند تا ما در امنیت و آسایش زندگی کنیم و همگان به‌خصوص دانش‌آموزان باید برای زنده نگه داشتن خاطره شهیدان از هیچ کوششی دریغ نکنیم؛ چراکه عزت و اقتدار کشور را مدیون ایثار شهیدان هستیم.

اگر شهدای گرانقدر خون‌های پاک و مقدسشان را تقدیم این انقلاب نمی‌کردند، به یقین امروز شاهد حاکمیت نظام جمهوری اسلامی، اقتدار، بالندگی و توسعه در کشور نبودیم و ما باید سعی کنیم طبق خواسته شهدا در راه آن‌ها که همان تابعیت نظام و رهبری است، گام برداریم.

دانش‌آموز بسیجی که پیشانی‌بند یازهرا بر سر داشت، گفت: وظیفه ما دانش‌آموزان است که با گام برداشتن در مسیر خودباوری و شکوه علمی ایران اسلامی، دِین خود را به کشور، نظام اسلامی و شهدا ادا کنیم.

یکی دیگر از حاضرین در مراسم دانش‌آموزان را میراث‌داران شهدای دانش‌آموزی همچون شهید سموات دانست و افزود: شهدا در دوران انقلاب و دفاع مقدس به‌جای عافیت‌طلبی، در صحنه جهاد حاضر شدند و سختی مقاومت در برابر دشمن را به جان خریدند. باید به‌خاطر داشته باشیم این کشور به متخصصانی نیاز دارد که با درک درست از موقعیت کشور، منطقه و جهان، با روحیات انقلابی و مخلصانه به کشور خدمت کنند.

اجرای سرود معراج، پخش کلیپی از خصوصیات اخلاقی شهید علی‌اصغر سموات، برپایی زیارت عاشورا، نمایشگاه کتاب و غرفه پاسخ به سؤالات شرعی، از برنامه‌های اجراشده مراسم بود.

ارسال نظر

سوال: رنگ برگ‌ها؟ Sabz

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار