گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:50576

مشترکان برق کردستان بیش از 78میلیارد ریال پاداش دریافت کردند

مشترکان برق کردستان بیش از 78میلیارد ریال پاداش دریافت کردند

کوهسار رسولی‌تبار اظهار کرد: مشترکان بخش کشاورزی با دریافت 34 میلیارد و 781 میلیون و 094 هزار و 919 ریال، بیشترین پاداش ناشی از همکاری با شرکت برق استان را دریافت کردند.

وی اضافه کرد: در بخش صنعت 20 میلیارد و 767 میلیون و 547 هزار ریال، اداری 2 میلیارد و 750 میلیون و 967 هزار ریال، سی آن جی چهار میلیارد و 54 میلیون و 671 هزار ریال، مولد 12 میلیارد و 753 میلیون و 718 هزار ریال و در بخش تجاری سه میلیارد و 445 میلیون و 456 هزار ریال پاداش پرداخت شد.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان با اشاره به انعقاد هفت هزار و 233 تفاهم نامه با مشترکان بخش‌های مختلف برای مدبریت بار، ادامه داد: آمار تفاهم نامه‌ها در بخش کشاورزی پنج هزار و 930، صنعتی 636، اداری 378، سی آن جی39، مولد 136 و تجاری 114 مورد بوده است.

رسولی تبار گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها در بخش کشاورزی 97 مگاوات، در بخش صنعت نیز 16.57 مگاوات کاهش دیماند، بخش اداری و سی آن جی 4.82 مگاوات، بخش مولد 6.58 صدم مگاوات و در بخش تجاری نیز 47 صدم مگاوات کاهش بار در استان به ثبت رسید.

 

ارسال نظر

سوال: رنگ آسمان؟ Abi

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار