گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:51377
فرماندار کرمانشاه:

هیچ‌کس نباید در فعال کردن گرم‌خانه‌ها کوتاهی کند

هیچ‌کس نباید در فعال کردن گرم‌خانه‌ها کوتاهی کند

«فضل‌الله رنجبر» در دهمین نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کرمانشاه که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، افزود: در این شرایط سخت سرما، برف و یخبندان وظیفه داریم ظرفیت گرم‌خانه‌ها را شهرداری و بهزیستی افزایش دهند و با ایجاد گشت‌های شبانه در سطح شهر، تمامی افراد فاقد مکان و سرگردان را در سطح شهر به گرم‌خانه‌ها منتقل کنند.

وی افزود: شماره تماس‌های 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی و 137 سامانه شهرداری و کلانتری‌های شهری باید در این زمینه در دسترس باشند تا مردم و شهروندان اطلاعات مربوط به معتادان متجاهر و افراد بی‌خانمان را به‌موقع گزارش دهند.

رنجبر با اشاره به اینکه ظرفیت نگهداری معتادان متجاهر در گرم‌خانه‌ها با استفاده از ظرفیت کمپ‌های بخش خصوصی و ماده 16 باید افزایش یابد، اذعان کرد: هنگام بارش برف اداره بهزیستی و اجرائیات شهرداری با اعزام خودروهای مینی‌بوس و ون نسبت به جمع‌آوری افراد بی‌خانمان و معتاد متجاهر اقدام کرده‌اند که این کار پسندیده و ارزشمندی است که باید در شب‌های آتی نیز با جدیت ادامه پیدا کند.

ارسال نظر

سوال: عدد صفر به علاوه یک؟ 1

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار