گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:51867
همزمان با ایام الله دهه فجر:

26 طرح عمرانی در شهرستان کمیجان بهره‌برداری می‌شود

26 طرح عمرانی در شهرستان کمیجان بهره‌برداری می‌شود

«ابراهیم رستمی» روز دوشنبه اظهار کرد: در ایام الله دهه‌فجر امسال در این شهرستان، 26 طرح عمرانی و اقتصادی افتتاح و عملیات اجرایی چهار طرح دیگر نیز آغاز می‌شود.

وی تاکید کرد: برای بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی این طرح‌ها، 537 میلیارد و 661 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

به گفته رستمی، 110 عنوان برنامه فرهنگی و اجتماعی نیز در ایام الله دهه مبارک فجر تدارک شده که از جمله برنامه‌ها می‌توان به جشنواره علم و فناوری و نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد.

فرماندار کمیجان با اشاره به شاخص‌ترین طرح‌های عمرانی و اقتصادی این شهرستان اظهار داشت: ایجاد ناحیه صنعتی تخصصی مبل و منبت در سمقاور هدفگذاری شده که این طرح شامل 200 کارگاه تولیدی مبل، منبت است که عملیات اجرایی 10 واحد گارگاهی،سایت آتشنشانی و همچنین گازرسانی ناحیه صنعتی سمقاور نیز با حضور مسئولان ارشد استان کلید می‌خورد.

 

ارسال نظر

سوال: تعداد پا انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار