گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:52004

برای توسعه فناوری به سلول‌های کشت ایده نیاز داریم

برای توسعه فناوری به سلول‌های کشت ایده نیاز داریم

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قطبی با اشاره به سیر تحول فناوری و نوآوری در کشور، افزود: از ابتدای دهه 80 فرهنگ نوآوری و فناوری در کشور شکل گرفت و با تشکیل شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و تصویب قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در مجلس، این روند ادامه یافت.

وی راه‌اندازی پارک فناوری پردیس در سال 84 را از دیگر اقدامات کشور برای توسعه نوآوری دانست و اظهار کرد: از دهه 90 می‌توان به عنوان دهه شتابدهی به فناوری یاد کرد که طی آن شاهد اتفاقات گسترده‌ای در حوزه توسعه فناوری هستیم.

قطبی با اشاره به توسعه روابط علمی ایران با کشورهای D8 در اوایل دهه 90، ادامه داد: امروز به برکت این اقدامات زیر‌ساخت‌ها و خدمات گسترده‌ای در حوزه نوآوری و فناوری ایجاد شده است.

مدیر عامل مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق، اضافه کرد: با این تحولات، نظام، دولت و همه نهادها و ارگان‌های حاکمیتی ظرفیت‌های خود را به میدان آورده‌اند و نیاز است تا دانشجویان، طلاب و اساتید نیز وارد این میدان ایده‌پردازی شوند و ایده‌های خود را عرضه کنند.

قطبی، با تاکید بر اینکه ما در آینده به شدت نیازمند «سلول‌های کشت ایده» هستیم، خاطرنشان کرد: برای آنکه ایده‌ای تبدیل به خدمات شود، نیاز است تا ایده شکل بگیرد و در فضای مناسبی به بالندگی برسد و در حال حاضر باید شرایطی که برای این امر فراهم شده است را قدر بدانیم و در این مسیر تلاش می‌شود جوانان و نوجوانانی را که در فضای تحول فناوری رشد یافته‌اند، وارد حوزه‌های ایده‌پردازی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه امروزه شدت توسعه و تحول فناوری بسیار زیاد است، تاکید کرد: در صورتی که از آن غفلت کنیم از دنیا فاصله می‌گیریم و باید تلاش شود با استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور، در حوزه‌های توسعه فناوری گام برداریم.

ارسال نظر

سوال: پایتخت هند؟ Dehli

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار