گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:52485

قاچاقچی کالا در استان همدان 78 میلیارد ریال جریمه شد

قاچاقچی کالا در استان همدان 78 میلیارد ریال جریمه شد

مرضیه یونسی با اعلام این خبر، افزود: مأموران نیروی انتظامی شهرستان اسدآباد موفق به کشف یک محموله انواع پوشاک و پارچ و لیوان خارجی قاچاق از دو تریلی که از آبادان به مقصد اراک بارگیری شده بود، شدند.

وی اظهار کرد: در این راستا دو نفر دستگیر و به تعزیرات حکومتی معرفی شدند که درنهایت قاضی با بررسی پرونده، رأی به انجام تخلف و محکومیت آن‌ها داد.

به گفته سرپرست تعزیرات حکومتی استان همدان، علاوه‌بر ضبط محموله مکشوفه، متهمان به پرداخت 78 میلیارد و 173 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.

یونسی از شهروندان خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه حمل و یا عرضه کالای قاچاق، مراتب را از طریق تماس با شماره 32523442، تلفن گویای 124 و سامانه www.124.ir سازمان صمت، سامانه پیامکی 300000135 و یا تارنمای t135.ir گزاش کنند.

ارسال نظر

سوال: جمع پنج و سه؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار