گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:53676

بیانیه حزب‌الله در واکنش به عملیات «خضیره» در عمق فلسطین اشغالی

بیانیه حزب‌الله در واکنش به عملیات «خضیره» در عمق فلسطین اشغالی

جنبش حزب‌الله لبنان در واکنش به عملیات استشهادی دیشب (یکشنبه شب ) در «الخضیره» در «حیفا» بیانیه‌ای صادر کرد و این عملیات را تبریک گفت.

بر اساس گزارش «المیادین»، در این بیانیه آمده، عملیات الخضیره بر ثبات ملت فلسطین و اراده آن در مقابله با رژیم اشغالگر با تمام امکانات و ابزارهای در دسترس تأکید می‌کند.

حزب‌الله افزود، عملیات مذکور مهم‌ترین و گویاترین پاسخ به دیدارهای خائنانه برخی کشورهای عربی با سران رژیم صهیونیستی است، کشورهایی که به عادی‌سازی روابط روی آورده‌اند.

در ادامه بیانیه آمده، این دیدارها بی فایده است زیرا تصمیم واقعی، همان تصمیم ملت فلسطین است.

حزب‌الله افزود، ملت فلسطین روزانه تأکید می‌کند که صلح و عادی‌سازی روابط با این دشمن جنایتکار وجود ندارد و به مبارزه تا آزادسازی کامل و پیروزی ادامه می‌دهد.

عملیات استشهادی دیشب، همزمان با نشست برخی کشورهای عربی در «نقب» انجام شد. دیشب نشستی با مشارکت چهار کشور عربی مصر، امارات، بحرین و مغرب به‌علاوه آمریکا به ریاست «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در نقب در فلسطین اشغالی آغاز شد.

برخی منابع اعلام کردند که در این عملیات دو صهیونیست کشته شده‌اند و برخی دیگر تعداد کشته‌شدگان را چهار نفر اعلام کرده‌اند.

ارسال نظر

سوال: تعداد پا انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار