گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:54511

2570 تُن قیر در اختیار جهاد سازندگی مرکزی است

2570 تُن قیر در اختیار جهاد سازندگی مرکزی است

امید محترمی ظهر روز گذشته در نشست ستاد راهبری و هدایت حرکت‌های محرومیت‌زدایی استان مرکزی اظهار کرد: به‌منظور اجرای طرح‌های راهداری دو هزار و 570 تُن قیر در اختیار بسیج سازندگی قرار دارد.

وی افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم برای یک‌هزار تُن قیر که در اختیار بسیج سازندگی است، انجام شده و راهداری استان نیز باید برای استفاده از دو هزار تُن دیگر برنامه‌ای بیندیشد.

رئیس ستاد راهبری و هدایت حرکت‌های محرومیت‌زدایی استان مرکزی با بیان اینکه به‌منظور اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در کشور 22 میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است، ادامه داد: دستگاه‌ها باید برای جلوگیری از کاهش سهم اعتبارات طرح‌های پیش‌بینی‌شده در مناطق محروم استان را اولویت‌بندی و مشخص کنند.

ارسال نظر

سوال: پایتخت فرانسه؟ Paris

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار