گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:54665
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت:

صنایع استان همدان برای احداث نیروگاه‌های کوچک خورشیدی اقدام کنند

صنایع استان همدان برای احداث نیروگاه‌های کوچک خورشیدی اقدام کنند

«احمد شانیان» روز دوشنبه اظهار کرد:‌ زیرساخت‌های لازم برای این طرح درحال فراهم‌سازی است و صاحبان صنایع می‌توانند از بسته حمایتی دولت برای احداث نیروگاه‌های کوچک خورشیدی بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: قطعی برق و تأمین کسری انرژی مورد نیاز صنایع از دغدغه‌های ما است و در راستای جبران این کمبود موضوع استفاده از انرژی خورشیدی اهمیت فراوانی دارد.

شانیان خاطرنشان کرد: این طرح با تأکید استاندار همدان با توجه به کمبود منابع آبی برای تولید برق، در اولویت قرار گرفته و زیرساخت‌های آن درحال آماده‌سازی است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان اظهار کرد: پس از اعلام دستورالعمل مربوطه فراخوان این طرح به اطلاع صاحبان صنایع و متقاضیان خواهد رسید تا در جریان فرآیند این طرح سودمند قرار بگیرند.

شانیان همچنین از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی شهرک تخصصی انرژی خورشیدی در استان خبر داد و گفت: این طرح با حمایت وزارت نیرو و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی کشور در راستای تأمین انرژی پاک درصورت استقبال صنایع و واحدهای تولیدی اجرا خواهد شد.

وی اضافه کرد: در گام نخست امکان‌سنجی و مکان‌یابی شهرک خورشیدی موضوع مهمی است که در دستور کار قرار خواهیم داد و طرح مطالعاتی آن را اجرا می‌کنیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان تأمین برق پایدار را از نیازهای اساسی صنایع دانست و تصریح کرد:‌ خاموشی با وقفه‌ای که در خط تولید ایجاد می‌کند، از چندین جهت برای کارخانه‌ها زیان‌آور است؛ بنابراین انرژی خورشیدی راهکاری بوده که نیازمند مشارکت و همکاری صاحبان واحدهای تولیدی است.

شانیان تأکید کرد: طبق وعده‌های وزرات نیرو و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، متقاضیان احداث نیروگاه‌های خورشیدی از طریق ارائه تسهیلات برای سرمایه‌گذاری، واگذاری زمین، ارائه مجوز و خریداری انرژی تولیدشده حمایت و پشتیبانی می‌شوند.

وی با بیان اینکه انرژی خورشیدی انقلابی در تأمین برق بخش صنعت و تولید به‌وجود می‌آورد، یادآوری کرد: با رایزنی‌های صورت‌گرفته و جلساتی که با صنایع بزرگ استان داشتیم، چند واحد تولیدی برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی اعلام آمادگی کرده و به‌تازگی در کارخانه آرد سینا این طرح به بهره‌برداری رسید.

حدود یک‌هزار و 100 واحد صنعتی در استان همدان درحال فعالیت است.

ارسال نظر

سوال: پایتخت ایتالیا؟ Rome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار