گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:54764

100 هکتار از اراضی ملی در کردستان رفع تصرف شد

100 هکتار از اراضی ملی در کردستان رفع تصرف شد

عرفان مرادی اظهار کرد: براساس آمارها و گزارش‌های ارائه‌شده، سال گذشته 100.78 هکتار از اراضی ملی به ارزش 10 هزار و 500 میلیارد ریال از متصرفان بازپس گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 979 هکتار از اراضی ملی در استان سنددار شده است، گفت: سنددار کردن اراضی ملی در استان به‌منظور تثبیت مالکیت دولت و جلوگیری از تعرض افراد سودجو در اولویت قرار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان با تأکید بر تلاش برای حفظ حقوق بیت‌المال، افزود: تلاش‌های انجام‌شده در راستای حراست از اراضی ملی با اقداماتی همچون شناسایی اراضی ملی، رفع تصرفات، دریافت سند و تبدیل اسناد دفترچه‌ای به تک برگ قابل ملاحظه است و این روند کماکان با جدیت و پشتکار هرچه تمام‌تر باید دنبال شود.

مرادی اظهار کرد: اداره کل راه و شهرسازی هم در ستاد و هم در شهرستان‌ها از ظرفیت‌های مناسب کارشناسی برخوردار است و با توجه به اهمیت قضیه اراضی ملی به عنوان سرمایه‌های ارزشمند از تمام ظرفیت‌های موجود درون سازمانی و برون سازمانی در تعامل با دیگر نهادهای مرتبط استفاده بهینه خواهد کرد تا ریشه زمین‌خواری و تصرفات اراضی ملی را بخشکاند.

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین قاره؟ Ostoralia

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار