گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:56606

جلسه ستاد تسهیل شهرک صنعتی بهاران تشکیل شد

جلسه ستاد تسهیل شهرک صنعتی بهاران تشکیل شد

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان، محمدرضا بادامی گفت: در راستای پایش مشکلات و درخواست‌های تولیدکنندگان و صنعتگران مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان همدان جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به‌صورت ماهانه در تمامی شهرک‌های صنعتی برگزار می‌شود تا بتوانیم در مسیر توسعه و پیشرفت استان گام‌های مؤثری برداریم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی همدان افزود: دیدار چهره به چهره با تولیدکنندگان زمینه اعتماد ایشان به مسئولان را تقویت کرده و طرح مشکلات و خواسته‌های آنان، تسریع در روند رفع موانع و فراهم کردن بسترهای لازم جهت تولید و اشتغال پایدار را به همراه دارد.

بادامی تأکید کرد: خواسته‌های مطرح‌شده توسط تولیدکنندگان در این جلسات دسته‌بندی شده، برخی درخواست‌ها توسط مجموعه شرکت شهرک‌ها پیگیری و رسیدگی می‌شود و برخی درخواست‌ها نیز که در حیطه اختیارات ما نباشد، در جلسات ستاد تسهیل استان مطرح شده و تا حصول نتیجه نهایی و گره‌گشایی از مشکلات تولیدکنندگان پیگیری خواهد شد.

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین سیاره؟ Moshtari

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار