شناسه خبر:57084
1401/4/6 08:39:01

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان مطرح کرد: سال گذشته شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته به پارک استان 55 میلیارد تومان درآمد و بیش از یک میلیون دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی داشتند.

حامد قادرزاده با اشاره به وجود انواع پارک‌های علم و فناوری در کشور، اظهار کرد: پارک علم و فناوری کردستان 110 واحد فناور دارد که قبلاً 120 واحد بود اما تعدادی از آن‌ها خارج شدند.

به گفته وی، بیش از 900 نفر در واحدهای فناور استان کردستان مشغول به‌کار هستند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان اضافه کرد: سال گذشته شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته به پارک استان 55 میلیارد تومان درآمد و بیش از یک میلیون دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی داشتند.

قادرزاده مجموع شرکت‌های دانش‌بنیان استان کردستان را 38 مورد ذکر کرد و گفت: در حال حاضر هم شرکت‌هایی با قابلیت دانش‌بنیان در حال شناسایی هستند که تا پایان سال این تعداد به بیش از 70 شرکت افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: اکنون سه مرکز نوآوری و چهار مرکز رشد در شهرستان‌های سنندج، بیجار، قروه، مریوان، سقز و دیواندره وجود دارد.

وی ادامه داد: جدای از ساختمان پارک علم و فناوری، یک ساختمان دیگر در سنندج در حال احداث است که در پنج هزار و 600 مترمربع تا پایان شهریور امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

به گفته رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان، در مریوان نیز یک ساختمان هفت طبقه با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است.

قادرزاده اذعان کرد: جدای از یک قطعه زمین 12 هزار متری در مریوان، زمین 15 هزار مترمربعی سنندج بلاتکلیف مانده است در حالیکه در شورای حل اختلاف استانداری دستور تمدید قرارداد به راه و شهرسازی صادر کرده اما هنوز بلاتکلیف است.

وی یادآوری کرد: 70 درصد زمین زمین سنندج به فضای سبز تبدیل می‌شود و 30 درصد آن ابنیه و محل استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد شد.

رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان یادآور شد: از مجموع شرکت‌های دانش‌بنیان استان، 25 واحد پارکی هستند.

قادرزاده خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در مرحله پیش‌رشد، 6 تا 9 ماه حمایت‌‌های غیرمالی می‌شوند، در مرحله رشد سه تا حداکثر پنج سال حمایت‌های مالی صورت می‌گیرد و در مرجله پارکی نیز حداکثر تا 20 سال مشروط بر مثبت‌بودن ارزیابی‌های سالانه از فضای پارک استفاده نمایند.

شناسه خبر 57084