گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:57087

ثبت اختراع دستگاه CNC سه محور با دو هد فرزکاری و حکاکی لیزر در دانشگاه ایلام

ثبت اختراع دستگاه CNC سه محور با دو هد فرزکاری و حکاکی لیزر در دانشگاه ایلام

در این اختراع، جهت کاهش هزینه دستگاه و افزایش دقت و بهره‌وری، دو دستگاه برش (فرز) و لیزر به‌صورت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری ادغام شده‌اند، به گونه‌ای که بتوان بر روی متریال‌های مختلف عملیات برش و عملیات حکاکی را به‌صورت همزمان انجام داد.

بنا به این گزارش، با توجه به اهمیت روزافزون توسعه اقتصادی و اشتغال‌آفرینی، استفاده از دستگاه‌های CNC، در زمینه‌های مختلف صنعتی در مقیاس‌های خانگی و نیمه صنعتی فراگیر شده است و امروزه می‌توان با هزینه‌ای کمتر از 30 میلیون تومان، دستگاهی مانند برشکاری و حکاکی بر روی چوب، حکاکی بر روی چرم و پارچه و... در مقیاس خانگی خریداری کرد، بنابراین ثبت این اختراع گامی بلند در تحقق این هدف است.

ارسال نظر

سوال: جمع پنج و سه؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار