گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:58875
دستور استاندار همدان به پارک علم و فناوری؛

عرصه‌های تولید، دانش‌بنیان شوند

عرصه‌های تولید، دانش‌بنیان شوند

علیرضا قاسمی‌فرزاد در بیست‌ویکمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در راستای حمایت از تولیدکنندگان و پیگیری مسائل و مشکلات صنایع و طرح‌های تولیدی، به‌طور مستمر تشکیل می‌شود.

وی با بیان اینکه کمک به رفع مشکلات صنایع تولیدی در راستای توسعه و رشد اقتصادی کشور مهم‌ترین مأموریت مدیران اجرایی کشور است، گفت: شرکت‌های تولیدی با اشتغال‌زایی بالا که به‌واسطه شیوع ویروس کرونا یا تحریم‌ها آسیب دیده‌اند، پس از بررسی دقیق مورد حمایت ستاد تسهیل قرار می‌گیرند.

استاندار همدان با اشاره به اینکه نیروی انسانی برای واحدهای تولیدی یک سرمایه بوده اما ایمنی مقدم بر کار است، افزود: محیط کار باید برای کارگر ایمن باشد و اگر در محیط کار نابه‌سامانی وجود دارد، این مشکل از طریق کارفرما حل شود.

وی با اشاره به اینکه مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان باید به بخش‌های تولیدی ورود پیدا کنند، اظهار کرد: فرآیند تولید توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به نحوی اصلاح شود که کیفیت و بهره‌وری بالا رود و هزینه‌ها کاهش یابد.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان باید در سال حداقل یک تا دو دستاورد ارائه دهند، گفت: کیفیت محصولات این شرکت‌ها باید با کیفیت و بهره‌وری بالا و قیمت مناسب قابل رقابت با محصولات خارجی باشد.

وی ابراز کرد: حضور مدیرعامل واحدهای تولیدی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان الزامی است، زیرا افرادی که مسئولیت دارند، باید حتماً در ستاد تسهیل حضور یابند و سازمان صمت باید به افراد غیر مرتبط اجازه حضور ندهد.

استاندار همدان اظهار کرد: تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌، از برنامه‌های اقتصادی دولت برای خارج کردن واحدهای تولیدی از رکود و حل مشکلات آن‌ها در بخش‌های مختلف است.

در این جلسه به مشکلات چهار واحد تولیدی پرداخته و تصمیمات مقتضی مطابق قانون برای ادامه فعالیت آن‌ها گرفته شد. در ادامه پارک علم و فناوری استان مأموریت یافت تا برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را در راستای تحقق شعار سال مبنی بر دانش‌بنیان کردن بخش تولید در عرصه‌های مختلف کشاورزی، صنعت، گردشگری و معادن استان انجام دهد و اجرایی کند.

ارسال نظر

سوال: عدد شش ضربدر دو؟ 12

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار