گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:59034
معاون استاندار:

برنامه آب‌رسانی به شهر کرمانشاه با جدیت پیگیری می‌شود

برنامه آب‌رسانی به شهر کرمانشاه با جدیت پیگیری می‌شود

منوچهر فخری روز شنبه در جلسه قرارگاه بررسی وضعیت آب شرب شهر و استان کرمانشاه که با حضور فرماندار کرمانشاه، مدیران کل فنی و مدیریت بحران استانداری و سایر مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط در سالن جلسات این معاونت برگزار شد، اظهار کرد: با تلاش‌ها و پیگیری‌های درحال انجام بخش عمده‌ای از مشکلات مربوط به آب شرب شهر کرمانشاه رفع شده که بقیه کارها نیز تا اجرای کامل طرح با جدیت پیگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: جلسه هفته آینده این قرارگاه به‌منظور بازدید میدانی تمام اعضا از روند اقدامات انجام‌شده برگزار خواهد شد و تلاش داریم تا علاوه‌بر برگزاری جلسات، بازدید میدانی از روند طرح نیز داشته باشیم.

شهر کرمانشاه با داشتن هشت منطقه شهری بیش از نیمی از جمعیت استان را در خود جای داده است.

استان دو میلیون نفری کرمانشاه 370 هزار مشترک آب دارد که از این تعداد بیش از 300 هزار مشترک مربوط به کلان‌شهر یک میلیون نفری کرمانشاه است.

ارسال نظر

سوال: رنگ برف؟ Sefid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار