گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:62012

اعزام ایرانی‌ها به سوریه از سرگرفته شد

اعزام ایرانی‌ها به سوریه از سرگرفته شد

اعزام زائران ایرانی به سوریه که با همه‌گیری کرونا متوقف شده بود، از دی‌ماه سال 1400 به شکل محدود از سرگرفته شد که در خردادماه 1401 پس از حمله به فرودگاه دمشق و به دلیل مشکل فنی و از کار افتادن برخی از تجهیزات در این فرودگاه، متوقف شد.

هیئت حج و زیارت ایران هفته گذشته در سفری که به سوریه داشت در رایزنی و مذاکره با مقامات این کشور درباره از سرگیری دوباره اعزام زائران ایرانی به سوریه تحت تدابیر امنیتی توافق کرد که به دنبال آن، نخستین کاروان زیارتی ایران شامگاه یکشنبه، هشتم آبان ماه از مشهد وارد دمشق شد.

سازمان حج و زیارت اعلام کرد که نخستین پرواز پس از وقفه چندماهه از مشهد انجام شد که این اعزام به همت مسئولان این سازمان با همراهی مسئولان ذی‌ربط سوریه صورت گرفت.

این پرواز حامل 100 زائر بود. مدت زمان سفر این گروه از زائران مشهدی به سوریه 6 روز خواهد بود.

جواد شاد؛ مدیر حج و زیارت خراسان رضوی نیز در مراسم بدرقه این کاروان گفت که مشتاقان این سفر می‌توانند با مراجعه به دفاتر زیارتی تحت پوشش حج و زیارت برای سفر زیارتی سوریه ثبت‌نام کنند.

بنا بر اعلام سازمان حج و زیارت، قرار است هر یکشنبه یک پرواز مستقیم، زائران را از مشهد به سوریه منتقل کند.

سازمان حج و زیارت هنوز درباره اعزام زائران از دیگر شهرها اطلاع‌رسانی نکرده است.

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین اقیانوس؟ Aram

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار