گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:62359
استاندار:

اختلافات هفت دستگاه اجرایی استان مرکزی بررسی شد

اختلافات هفت دستگاه اجرایی استان مرکزی بررسی شد

«فرزاد مخلص الائمه» روز چهارشنبه در حاشیه نشست حل اختلاف دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در مرکز حقوقی استانداری این استان در اراک در گفت و گو با ایرنا، افزود: این پرونده‌ها مربوبط به شهرداری‌ها و ادارات کل بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و فنی و حرفه‌ای استان بود که اختلافاتی با هم داشتند.

وی بیان کرد: طبق مقررات، اختلافات دستگاه‌های اجرایی نباید به مراجع قضایی برده شود و باید در مراجع حل اختلاف داخل دولت بحث و بررسی شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: در راستای حل مشکلات و اختلافات این دستگاه‌ها تصمیمات خوبی اتخاذ شد و بسیاری از موارد رفع اختلاف شد.

مخلص الائمه عنوان کرد: امید است در راستای رفع این اختلافات، اجرای برخی از پروژه‌ها که معطل مانده بودند، تسریع شود و خدمت رسانی به مردم با سرعت بیشتری انجام شود.

ارسال نظر

سوال: عدد صفر به علاوه یک؟ 1

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار