گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:62827
فرماندار کبودراهنگ خبر داد:

افتتاح 12 پروژه محرومیت‌زدایی در کبودراهنگ

افتتاح 12 پروژه محرومیت‌زدایی در کبودراهنگ

مسلم غلامی با بیان اینکه در نخستین روز از هفته بسیج چندین پروژه عمرانی با اعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان با حضور فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان در شهرستان کبودراهنگ به بهره‌برداری رسید، تشریح کرد: این پروژه‌ها طبق تفاهم‌نامه‌ای توسط دولت سیزدهم و بسیج سازندگی جهت محرومیت‌زدایی در شهرستان کبودراهنگ انجام شده است.

وی یادآور شد: در این راستا مدرسه دوکلاسه روستای ایستی بلاغ با اعتباری بالغ‌بر 350 میلیون تومان نیز افتتاح شد.

فرماندار کبودراهنگ با تصریح بر اینکه ساخت و نوسازی دیوار مدرسه روستای ایستی بلاغ با اعتباری بالغ‌بر 102 میلیون تومان، دیوار خانه بهداشت روستای ایستی بلاغ با اعتباری بالغ‌بر 33 میلیون تومان با مشارکت شبکه بهداشت و درمان و دیوار مدرسه روستای قوشجه با اعتباری بالغ‌بر 80 میلیون تومان در دستور کار قرار گرفته است، اضافه کرد: مسکن مددجویی نیز در روستای قادرآباد با اعتباری بالغ‌بر 200 میلیون تومان افتتاح شد.

غلامی در پایان به بهره‌برداری از لایروبی و مرمت قنات در روستای طراقیه کوچک از توابع بخش گل‌تپه با اعتباری بالغ‌بر 110 میلیون تومان نیز اشاره کرد.

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم آلمان؟ Siah

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار