گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:63178

مانور آمادگی «زلزله و ایمنی» در 2500 مدرسه استان همدان برگزار شد

مانور آمادگی «زلزله و ایمنی» در 2500 مدرسه استان همدان برگزار شد

«محمود نقوی» روز سه‌شنبه اظهار کرد: آشنایی بهتر و دقیق دانش‌آموزان با نحوه صحیح پناه گرفتن و حفظ ایمنی و همچنین خروج ایمن از محل در هنگام وقوع زلزله، از مهم‌ترین اهداف این مانور تمرینی است که در جریان برگزاری با حضور کارشناسان مربوطه این آموزش‌ها به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.
وی اظهار کرد: ایجاد فرهنگ ایمنی و مقاوم‌سازی و نیز کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله، ازجمله دیگر اهداف اجرایی بیست‌وچهارمین مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس است.
نقوی تصریح کرد: پیشگیری از آسیب‌های طبیعی در کنار آسیب‌های اجتماعی در برنامه‌های آموزش‌وپرورش گنجانده شده است و محتواهای مناسبی در این زمینه تهیه شده و موجود است و باید به‌صورت جدی‌تر دنبال شوند.
وی ادامه داد: این مانور با شعار «مدرسه ایمن جامعه تاب‌آور» با مشارکت دانش‌آموزان، معلمان و کارکنان آموزشگاه‌های استان برگزار شد.
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان همدان گفت: سرعت عمل و افزایش مهارت‌های دانش‌آموزان از ویژگی‌های مهم مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس است.

ارسال نظر

سوال: تعداد پا عنکبوت؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار