گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:64550

چهار هزار و 500 متر مربع اراضی ملی دهلران رفع تصرف شد

چهار هزار و 500 متر مربع اراضی ملی دهلران رفع تصرف شد

بهروز دشتی روز دوشنبه اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون رفع آثار تجاوز به اراضی متعلق به دولت بیش از چهار هزار و 500 متر مربع در این شهرستان انجام شد.
وی افزود: ارزش ریالی این متصرفات در شهرهای دهلران، زرین‌آباد، میمه و موسیان بالغ بر 70 میلیارد ریال است.
مدیر راه و شهرسازی دهلران از اقامه دعوی و تشکیل پرونده‌های حقوقی و کیفری علیه افراد دست‌انداز به بیت‌المال به تعداد 120 مورد در یک‌سال گذشته خبر داد و تأکید کرد: بیش از 30 مورد واگذاری اراضی به اقشار ویژه خانواده‌های شهدا و جانبازان و افرادیکه دارای 2 معلول هستند، از دیگر اقدامات در این مدت بوده است.
دشتی صدور اسناد مالکیت تک‌برگ به نام دولت جمهوری اسلامی به تعداد بیش از 700 مورد را از دیگر اقدامات در یکسال گذشته برشمرد و گفت: ثبت اولیه نهضت ملی مسکن بالغ بر پنج هزار و 159 نفر که استعلامات آن‌ها در دست بررسی است، نیز در این مدت محقق شد.
وی اضافه کرد: از این تعداد یک هزار و 273 نفر تأیید اولیه شده‌اند و زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی مسکن در این شهرستان 58 هکتار است.
شهرستان 65 هزار نفری دهلران در 228 کیلومتری جنوب ایلام قرار دارد.

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم فرانسه؟ Abi

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار