گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:66429

وضعیت نامطلوب رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی

احتمال افزایش مجدد بیماری‌های تنفسی
وضعیت نامطلوب رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی

محسن فرهادی در مورد رعایت 34 درصدی شیوه نامه‌های بهداشتی در کشور اظهار کرد: زمانی که کشورمان شدیداً درگیر شرایط کرونایی بود میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به صورت هفتگی رصد و به ستاد ملی کرونا اعلام می‌کردیم.
وی افزود: ما این کنترل‌ها و رصدها را از زمان کاهش ابتلا و صفر شدن فوتی‌های کرونا نیز ادامه می‌دهیم چراکه جهان همچنان درگیر پاندمی کروناست و در کشور ما نیز شرایط اپیدمی کرونا وجود دارد.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، افزایش کنترل‌های بهداشتی را برای جلوگیری از هر نوع بیماری واگیردار ضروری خواند و گفت: با رعایت بهداشت، احتمال ابتلای افراد به بیماری‌های واگیردار به‌ویژه تنفسی کمتر می‌شود و بنابراین توصیه همیشگی ما رعایت ضوابط بهداشتی است.
فرهادی با بیان اینکه درصد رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی خوب نیست و باید افزایش پیدا کند افزود: شاخص ما در تعیین این درصد، محاسبه میزان استفاده از ماسک و شست‌وشوی دست‌ها و رعایت بهداشت کلی و تأمین تهویه مناسب است.
وی با توجه به افزایش مسافرت‌ها و ایام پایانی سال به هموطنان توصیه کرد که رعایت شاخص‌های بهداشتی را افزایش دهند چراکه می‌تواند در جلوگیری از انتقال تمام بیماری‌های واگیر به‌ویژه بیماری‌های تنفسی تأثیر جدی داشته باشد.
وی اعلام کرد: مردم می‌توانند با تلفن کارشناسی 24 ساعته 190 تماس گرفته و ضمن مطرح کردن شکایات بهداشتی خود در حوزه دارویی و بیماری کرونا و دیگر بیماری‌های تنفسی مشاوره تلفنی بگیرند.

ارسال نظر

سوال: پایتخت چین؟ Pekan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار