گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:66556

اداره استاندارد امسال 961 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی کرمانشاه انجام داد

اداره استاندارد امسال 961 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی کرمانشاه انجام داد
«مهدی حسین‌پور» روز شنبه افزود: بر اساس ماده 42 قانون تقویت توسعه نظام استاندارد سازمان ملی استاندارد مصوب مجلس شورای اسلامی، بازرسان و کارشناسان سازمان ملی استاندارد مجاز هستند که از واحدهای تولیدی بازرسی به عمل آورند.

وی گفت: بر همین اساس، 721 واحد تولیدی تحت پوشش در استان فعالیت دارند که به‌صورت دوره‌ای، بازرسی و مورد ارزیابی کیفی قرار می‌گیرند..

حسین‌پور ضمن درخواست از مردم برای استفاده از محصولات دارای نشان استاندارد گفت: استاندارد باید به یک مطالبه ملی تبدیل شده و معطوف به دستگاه خاصی نباشد و همه باید با اعتماد به نشان استاندارد در حفط سلامت و ایمنی جامعه و افزایش کیفیت کالا و خدمات گام برداریم.

در استان کرمانشاه با بیش از 2 میلیون نفر جمعیت حدود یک هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغالزایی 30 هزار نفر فعال است.

آغاز فعالیت دفتر استانداردسازی در دانشگاه رازی

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه در ادامه سخنانش از آغاز فعالیت دفتر استاندارد‌سازی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین‌المللی در دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه رازی خبر داد.

حسین‌پور افزود: در راستای گسترش توسعه فعالیت‌های استانداردسازی در حوزه تدوین استانداردهای ملی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین‌المللی این دفتر در دانشگاه رازی افتتاح شد تا از ظرفیت‌های علمی اساتید و دانشجویان دانشگاه رازی بهره مند گردند.

وی اظهار امیدواری کرد فعالیت این دفتر موجب ارتباط بهتر در حوزه تدوین استانداردهای بین‌المللی بین دانشگاه‌ها و سازمان استاندارد گردد.

حسین‌پور افزود: در همین راستا پیرو مصوبه دفتر مطالعات تطبیقی سازمان استاندارد ایران مقرر گردید با تاسیس دبیرخانه 2 کمیته فنی متناظر در حوزه برق و الکترونیک در دانشگاه استقرار داشته باشند.

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین قاره؟ Ostoralia

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار