گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:67144

آرامش و منافع مردم برای ما مهم است

آرامش و منافع مردم برای ما مهم است

حسن رضانیا در جلسه شورای اداری شهرستان بهار ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، گفت: مدیران دولت سیزدهم تلاش‌های فراوانی در جهت بهبود وضعیت کشور داشته‌اند، اما با وضعیت مطلوب فاصله داریم و برای رسیدن به مطلوب نیازمند عزم و اراده جدی و تلاش‌های مستمر بیشتری هستیم تا خدمات بهتری به مردم ارائه کنیم.

رضانیا با تشکر از زحمات فرماندار بهار، اضافه کرد: فرماندار بهار با رویه تکلیف‌مدارانه، پای نظام، دولت و ارزش‌ها ایستاده و استاندار همدان نیز نگاه ویژه‌ای به شهرستان بهار دارد.

وی تصریح کرد: همه ما رشد مادی، معنوی و ارتقای جایگاه را دوست داریم و مدیران ارشد درحال ارزیابی نهایی هستند که بتوانند ظرفیت موجود در استان را ارتقا دهند و فضا، بستر و فرصت برای استفاده از ظرفیت افراد شایسته در نظام اداری و اجرایی را فراهم کنند.

این مقام مسئول با تأکید بر ارائه خدمات بهتر به مردم، گفت: مدیران در پایان سال و در آستانه ماه مبارک رمضان برای فراهم کردن آسایش، کاهش چالش‌ها و ثبات بازار تلاش کنند.

رضانیا درخصوص مسائل پیش‌آمده در استانداری همدان گفت: اداره جلسه با مدیر نشست است و تشخیص اینکه چه کسی صحبت کند و نوع گردش و اداره آن، با مدیر جلسه است.

وی اظهار کرد: تا امروز آقای استاندار تصمیم به عزل فرمانداری نگرفته و تصمیمات در راستای ارتقا بوده و نظر بر این است فردی که توانمندی، قابلیت و ظرفیت خوبی دارد، در گستره بالاتری ادامه خدمت دهد و این نباید باعث نگرانی و اعتراض باشد.

این مقام مسئول افزود: حق بدهید مدیر عالی استان برای چینش مدیران خودش تصمیم بگیرد؛ تغییرات با نگاه رشد و ارتقا و با تکیه بر ارزیابی‌ها صورت می‌گیرد.

وی اذعان کرد: استاندار تشخیص دادند که از ظرفیت فرماندار بهار در جایگاهی بالاتر استفاده شود؛ بخشی از مصاحبه بنده با روزنامه همدان‌پیام در روز گذشته درست منتشر نشده و به‌واقع روزنامه همدان‌پیام امانت داری نکرده که قابل تأمل است.

رضانیا افزود: آرامش، مصالح و منافع مردم برای ما مهم است و براساس مصالح استان موضع‌گیری خواهیم کرد و دروغ نمی‌گوییم؛ اما قرار نیست هر حرف راستی را بزنیم و جامعه را دچار تشویش کنیم، زیرا این شفافیت نیست و جهالت و حماقت است.

وی ادامه داد: استاندار بهترین تصمیم را در راستای ایجاد آرامش و منافع مردم گرفته و در زمان خود به اجرا درخواهد آمد؛ در اجرای تصمیم تردید نکنید.

وی تصریح کرد: به حرمت فرمایش حجت‌الاسلام‌والمسلمین شعبانی‌موثقی، نماینده ولی فقیه در استان همدان، استاندار فعلاً در تصمیم خود تأمل کرده‌اند و برای ایجاد آرامش درحال بررسی هستند؛ تصمیمات خوبی برای استان گرفته شده و به اطلاع مردم خواهد رسید.

فرماندار بهار نیز گفت: امسال سال پُرکاری بود و با تلاش همکاران از بسیاری بحران‌ها ازجمله آب، برف سنگین و غیره عبور کرده‌ایم.

روح‌اله نباتی افزود: مدیران باید در راستای خدمت به مردم از ثانیه‌ها و لحظات استفاده کنند و این فرصت‌ها را موهبت الهی بدانند.

وی تعامل بین دستگاه‌های اجرایی شهرستان را سازنده خواند و گفت: همه دستگاه‌های اجرایی پیگیر کارها هستند و در روزهای پایانی سال برقراری امنیت و آرامش و فضای مثبت در شهرستان، بسیار ضروری است.

امام‌جمعه مهاجران نیز در این جلسه از معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان خواست صراحتاً درخصوص اتفاقات چند روز گذشته و جابه‌جایی فرماندار بهار با مردم سخن بگوید.

حجت‌الاسلام عالمی گفت: طوری عمل نکنید که به شعور مخاطب توهین شود و یکبار برای همیشه مسئله دخالت برخی در عزل‌ونصب‌ها، حل شود؛ زیرا در این اختلافات مردم ضرر خواهند کرد.

امام‌جمعه لالجین نیز تصریح کرد: دغدغه اصل نظام و انقلاب است و با این اختلافات سرمایه اجتماعی از بین می‌رود؛ بازی دادن افکار عمومی، اصل انقلاب و سرمایه‌های اجتماعی را هدف قرار داده و این مهم دودستگی در منطقه را تشدید خواهد کرد، دولت انقلابی باید با مردم راحت حرف بزند.

در این جلسه قرار بود از زحمات روح‌الله نباتی فرماندار بهار تقدیر و مجتبی فیض‌الهی به‌عنوان فرماندار بهار معرفی شود که لغو شد.

 

 

ارسال نظر

سوال: بلندترین کوه جهان؟ Everest

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار