گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:67455
در سال «مهار تورم و رشد تولید»

سوخت‌رسانان برای تأمین سوخت واحدهای تولیدی پای کارند

سوخت‌رسانان برای تأمین سوخت واحدهای تولیدی پای کارند

نخستین شورای اداری استان همدان، هفتم فروردین 1402 به ریاست قاسمی فرزاد، استاندار همدان و سخنرانی برخط ریاست محترم جمهور آقای دکتر رئیسی، مبنی بر تبیین اولویت‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم در سال جاری در محل سالن شهدای استانداری همدان برگزار شد.
امین روستایی در حاشیه این نشست با اشاره به نامگذاری سال 1402 به عنوان "مهار تورم و رشد تولید" ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) گفت: سوخت رسانان نیز همپای دیگر سازمان‌ها و ادارات کشور در تحقق منویات رهبری در تمهید این امر خطیر حاضر و آماده خدمات رسانی هستند.
وی افزود: در سال گذشته قریب به 700 میلیون لیتر فرآورده بنزین و همین حدود نفتگاز در بخش‌های مختلف مصرف از جمله حمل و نقل، کشاورزی, صنایع بزرگ و کوچک و مصرف کنندگان جزء و عمده در محدوده جغرافیایی استان بدون وقفه توزیع و مصرف شد.
این مسئول تأکید کرد: علی‌رغم همه مشکلات و کاستی‌های موجود و ناترازی تولید و مصرف روزانه فرآورده‌های نفتی، هیچ خودرویی بدون سوخت نماند.
روستایی ادامه داد: کارکنان پرتلاش عملیاتی و پشتیبانی این صنعت عظیم در استان در کنار مدیریت منطقه و با همکاری نزدیک با شرکت‌های حمل و نقل و رانندگان سخت‌کوش سوخت رسان، دوشادوش مالکان جایگاه‌ها و مجاری عرضه سوخت، در عمل ثابت کردند که هیچ شأنی را والاتر از خدمت گزاری برای خود نمی پسندند.
وی با اشاره به فرامین رهبری معظم در خصوص شعار سال402 و ضرورت تحقق این اوامر، خواستار شد: برنامه ریزی‌های لازم برای حمایت از پروژه‌های توسعه‌ای تولید کالا و خدمات انجام شده تا تمامی پروژه‌ها در چارچوب مقررات نظام نوین توزیع پویا و هوشمندانه فرآورده‌های نفتی، سوخت مورد نیاز خود را دریافت کنند.
مدیر منطقه همدان اذعان کرد: اگر بخواهیم تبیین درستی از توزیع هدفمند فرآورده‌های نفتی داشته باشیم باید نیاز واقعی مصرف کنندگان عمده و جزء را شناسایی کنیم که البته این کار انجام می‌شود و مهمتر اینکه دستگاه‌های متولی امر تأیید درخواست سهمیه ها، دقت و حساسیت لازم را باید بیش از پیش داشته باشند.
روستایی اضافه کرد: محموله‌های سوخت از مبداء تا مقصد حمل مورد رصد پایش قراردارند و ضروری است نیاز مصرف کنندگان به موقع و به میزان کافی در اختیار آنان قرار گیرد تا با همکاری دستگاه‌های ناظر، انتظامی و اجرایی ذی‌ربط و صد البته شهروندان آگاه هیچ‌گونه منفذی برای قاچاق سوخت و عرضه خارج از شبکه این سرمایه‌های ملی باقی نماند.
وی یادآور شد: در حال حاضر در بخش حمل و نقل 129 باب جایگاه تک و دومنظوره در منطقه همدان در مدار ارایه خدمات سوخت‌رسانی قرار دارند که این تعداد در قیاس با سال گذشته 6 درصد رشد را نشان می‌دهد.

ارسال نظر

سوال: تعداد روزهای هفته؟ 7

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار