گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:69527
وزیر کشور:

تردد زوار حسینی اربعین از طریق مرز خسروی امسال هم برقرار است

تردد زوار حسینی اربعین از طریق مرز خسروی امسال هم برقرار است

احمد وحیدی وزیر کشور برای شرکت در جلسه ستاد اربعین استان کرمانشاه و بازدید میدانی از مرز خسروی به استان کرمانشاه سفر کرد.
وزیر کشور در آغاز سفر یک روزه خود به کرمانشاه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بخش مهمی از این سفر به پیگیری برنامه‌های اربعین و بازدید از زیرساخت‌های این حوزه اختصاص دارد‌.
وی افزود: خوشبختانه سال گذشته امکان تردد زوار از مرز خسروی فراهم و یک ظرفیت خوب در این حوزه ایجاد شد.
وزیر کشور ادامه داد: با تلاش‌های صورت گرفته امسال هم تردد زوار حسینی از طریق مرز خسروی همچنان برقرار است.
وحیدی بررسی روند پیشرفت پروژه‌ها و اقدامات مصوب را یکی دیگر از اهداف این سفر برشمرد و گفت: همچنین در این سفر مشکلات و مسائل مرتبط با این حوزه با حضور استاندار و مسؤولان کرمانشاه بررسی می‌شود‌.
وزیر کشور در ادامه به منظور بررسی آخرین وضعیت تکمیل زیرساخت‌های اربعین حسینی اعم از ایستگاه‌های اسکان، پذیرایی، خدمات رفاهی، جاده‌سازی، ورودی نقطه صفر مرزی و سایر امکانات که برای یک سفر امن و راحت برای زائران حسینی لازم است، عازم مرز خسروی شد. که در انتها، خروجی بازدیدها و گزارشات مسؤولان استانی در جلسه ستاد اربعین جمع‌بندی و مصوبات برای مرحله اجرا در این جلسه نهایی خواهد شد.
بحث اربعین حسینی برای استان کرمانشاه یک امتیاز ویژه در تکمیل زیرساخت‌ها از کنگاور تا خسروی (از شرق تا غرب استان) است.

ارسال نظر

سوال: جمع یک و دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار