گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:70552
سال گذشته انجام شد

مهارت آموزی 5200 سرباز یگان‌های ارتش در کرمانشاه

مهارت آموزی 5200 سرباز یگان‌های ارتش در کرمانشاه

امیر سرتیپ دوم کیخسرو حسینی در نشست قرارگاه مهارت آموزی یگان‌های ارتش در استان کرمانشاه با حضور مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیروهای مسلح در کرمانشاه برگزار شد، گفت: کارکنان وظیفه بخش عظیمی از نیروی انسانی ارتش را تشکیل می‌دهند که با توجه به ظرفیت‌های موجود در پی صاحب مهارت کردن آنها هستیم.
وی تاکید کرد: توانمندسازی مهارتی کارکنان وظیفه حین انجام خدمت سربازی یکی از برنامه‌های مهم قرارگاه منطقه‌ای ارتش در غرب کشور است که در پنجمین سال از اجرای آن بر گسترش در سطح همه پرسنل وظیفه تاکید داریم.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه منطقه‌ای غرب ارتش یادآور شد: هدف از ایجاد کارگاه‌های مهارت آموزی کارکنان وظیفه انجام کار و یادگیری مهارت در محیط واقعی و رفع نگرانی‌های این افراد پس از اتمام دوران مقدس سربازی است، به این امید که این افراد بیکار نمانند.

ارسال نظر

سوال: پایتخت مصر؟ GHahere

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار