گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:70925

هزینه 7 هزار میلیاردی دولت برای اجرای پروژه‌های راهداری دراسلام‌ آبادغرب

هزینه 7 هزار میلیاردی دولت برای اجرای پروژه‌های راهداری دراسلام‌ آبادغرب

در سفر رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور و رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به اسلام آبادغرب و با حضور نماینده اسلام آبادغرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه و مدیرکل راهداری استان، چندین طرح در حوزه راه به ارزش 7 هزار میلیارد ریال مورد بهره‌برداری و کلنگ‌زنی قرار گرفت.
این طرح‌ها شامل بهره‌برداری از پروژه آسفالت راه‌های شریانی، اصلی، فرعی و روستایی شامل محور راه اصلی گردنه بالاتاق تا شاهبداغ، گهواره و مله فردین به سمت کوزران، محور زاوله، محور قلخانی، مسیر ریجاب به زده، محور سیاه‌خور به سیمانی، محور حسن‌آباد، محور شیان و چندین محور راه روستایی آنتنی در شهرستان‌های اسلام آبادغرب و دالاهو بود.
همچنین کلنگ عملیات اجرایی پروژه‌های آسفالت محور بیوه‌نیچ، توتشامی، تنگ‌گول، فیروزآباد، محور برف‌آباد به سمت سیاه سیاه، محورهای روستایی منطقه دیزگران، محور سه‌راهی انجیرک به کسان و زیرگذر برف‌آباد به زمین زده شد.
اعتبار این طرح‌ها در پی درخواست نماینده شهرستان اسلام آبادغرب و دالاهو و دستور رئیس جمهور و توسط سازمان راهداری طی پنج تفاهم‌نامه به مبلغ 7هزار میلیارد ریال منعقد شد که تا کنون 70 درصد این تفاهمنامه‌ها به بهره‌برداری رسیده و 30 درصد باقی‌مانده نیز تا پایان فصل کاری سال‌جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

ارسال نظر

سوال: Tehran پایتخت ایران؟

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار