گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:72069
رئیس کمیسیون برنامه بودجه شورای اسلامی شهر همدان:

شهرداری همدان اقدامات انجام‌شده در ایام محرم را گزارش دهد

شهرداری همدان اقدامات انجام‌شده در ایام محرم را گزارش دهد

اکبر کاووسی‌امید در جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر ضمن تشکر از همکاری هیئت‌ها و مردم در برپایی تکایا و عزاداری امام حسین (ع)، اظهار کرد: طی نامه‌ای از شهردار همدان خواسته‌ایم که در راستای ایجاد هماهنگی گزارشی از اقدامات خود برای سیما و منظر شهری در سوگواری ایام محرم را به شورا ارائه دهد و تاکنون این گزارش به شورا ارائه نشده است.

وی با بیان اینکه در حوزه گردشگری اخیراً اقدامات موفق و خوبی درحال انجام است، گفت: در این زمینه شهرداری با قوت و جدیت وارد شده و به‌طور منظم جلساتی را برگزار می‌کند که خروجی واحدی از آن حاصل شده که دلیل آن انجام اقدامات به‌صورت واحد و منسجم است.

کاووسی‌امید خاطرنشان کرد: لازم است در سامان‌دهی سیما و منظر شهری هم بخش واحدی تشکیل شود تا خروجی و نتیجه خوبی را به همراه داشته باشد.

رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر همدان با انتقاد از اینکه دستگاه‌های متولی حوزه فرهنگی به وظایف خود عمل نمی‌کنند، بیان کرد: حدود 27 دستگاه اجرایی متولی امور فرهنگی هستند که به‌دلیل نداشتن سیستم واحد و عدم هماهنگی باهم، عملکرد آن‌ها خروجی مناسبی ندارد.

وی افزود: ضروری است مدیریت یا ستاد یا واحدی برای امور فرهنگی شهر با محوریت شهرداری و با ریاست شهردار یا معاون شهردار تشکیل شود تا اقدامات فرهنگی با یک برنامه واحد اجرایی شود.

کاووسی‌امید با اشاره به آماده‌سازی سیما و منظر شهری برای نصب علائم و پرچم‌های عزاداری ایام محرم، گفت: کار باید مردمی انجام شده و مشارکت مردم پُررنگ‌تر دیده شود و بر این اساس باید کمیته فضاسازی و مشارکت‌های مردمی را تشکیل دهیم.

وی عنوان کرد: در این راستا اقدامات صورت‌گرفته باید بررسی و گزارش آن به شورا ارائه شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه با انتقاد از اینکه همه توقعات و انتظارات به سمت شهرداری سوق داده شده است، اظهار کرد: دستگاه‌های متولی حوزه فرهنگی از شهرداری توقع و مطالباتی را دارند و نیازهای بسیاری از تشکل‌ها و هیئت‌ها را شهرداری تأمین می‌کند.

علی رضایی با بیان اینکه هریک از دستگاه‌های اجرایی وظیفه و تعهدهای خاص خود را دارند، گفت: انتظار می‌رود این دستگاه‌ها در حوزه فرهنگی به وظایف خود عمل کنند.

وی افزود: بدعت نامناسبی در شهرداری ایجاد شده است که در همه حوزه‌ها تعهدات دستگاه‌های اجرایی را شهرداری متقبل می‌شود و این هزینه‌های هنگفتی را برای مدیریت شهری به دنبال دارد.

رضایی با بیان اینکه شورای اسلامی شهر به‌عنوان نهاد ناظر باید از دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌ها مطالبه کرده و گزارش عملکرد آن‌ها را در حوزه فعالیت خود طلب کنند، بیان کرد: نباید جایگاه و نقش مردم در برگزاری مراسم و برنامه‌های عزاداری کم‌رنگ شود.

 

 

ارسال نظر

سوال: آرامگاه باباطاهر در این شهر است؟ Hamedan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار