سپهرغرب، گروه خبر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص روند پیشرفت پروژه بیمارستان ولیعصر اراک گفت: این پروژه در مسیر ساخت مشکلاتی و ایراداتی که داشت که بخشی از اعتبارات، صرف اصلاح آن شد، 1440 جوش ناقص در اسلکت بیمارستان وجود داشت که مجدد اصلاح شد.
علیرضا امانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: راهاندازی سیتی آنژیوگرافی در اراک در هفته دولت به طور رسمی در اختیار مراجعین قرار خواهد گرفت که اتفاق مثبت و کار بزرگی است که در استان انجام میشود.
وی افزود: این دستگاه با تکنولوژی بالا برای نخستین بار راهاندازی خواهد شد، تشخیص زودرس و جلوگیری از مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی مهمترین آثار راهاندازی این بخش است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: در هفته دولت دو پروژه در خمین، پنج طرح در ساوه، 4 پروژه در اراک، دو طرح در زرندیه، پنج طرح در دلیجان، یک پروژه در خنداب، چهار طرح در کمیجان، سه پروژه در فراهان و دو طرح در تفرش در حوزه درمان و بهداشت با اعتباری بالغ بر 225 میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.
امانی با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در خصوص جوانی جمعیت گفت: بحث جوانی جمعیت یک مبحث ملی است که بسیاری از دستگاهها در آن دخیل هستند؛ در استان نیز دانشگاه علوم پزشکی در ارزیابی سال گذشته رتبه خوبی کسب کرده بود؛ یکی از موضوعاتی که به طور جد پیگیری میشود همین مسئله است.
وی با اشاره به مهاجرت پزشکان اضافه کرد: این افراد که نیروهای تخصصی محسوب میشوند سرمایه نظام هستند و نظام نیز برای آنها هزینه و تلاش کرده، امیدواریم که اقدامات بیشتری برای جذابیت لازم برای ماندگاری آنها صورت بگیرد؛
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به کمبود پرستار در کشور گفت: با کمبود پرستار مواجه هستیم که یکی از دغدغههای وزارت بهداشت نیز هست؛ شاید زمانی برسد که زیرساختها و تجهیزات اشباع شود اما نیروی انسانی متخصص به اندازه کافی نباشد.
امانی با اشاره به مشکلات پارکینگ پروژه بیمارستان ولیعصر اراک گفت: تاکنون هیچ اقدامی در خصوص تأمین پارکینگ این بیمارستان نشده است؛ از شورای تأمین استان درخواست کردیم تا در جلسهای روند این کار تشریح شود اما هنوز این فرصت داده نشده البته استاندار مرکزی در بازدید از پروژه بیمارستان در جریان موضوع قرار گرفتند و امیدواریم در این بخش اقداماتی صورت گیرد.
وی در خصوص روند پیشرفت این بیمارستان نیز افزود: این پروژه در مسیر ساخت مشکلاتی و ایراداتی که داشت که بخشی از اعتبارات، صرف اصلاح آن شد، 1440 جوش ناقص در اسلکت بیمارستان وجود داشت که مجدد اصلاح شد، تعویض لولهکشی فولادی برق، اصلاح عایق کاری و لولهکشی سرویسهای فاضلاب و... انجام گرفت که باعث شد پیشرفت معکوس را رقم بخورد و زمان افتتاح را افزایش دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به پیشرفت بیمارستان طالقانی اراک اظهار کرد: بیمارستان رضایی آشتیانی جایگزین بیمارستان طالقانی است که میتوان گفت به طور معجزه آسایی در حال پیشرفت است و اراده خوبی هم از سمت پیمانکار و هم خیر وجود دارد که باعث شده به سرعت به سمت بهرهبرداری حرکت کند.
شناسه خبر 72668