گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:72951
مدیر پایانه مرزی باشماق خبر داد:

خروج بیش از 11 هزار زائر اربعین از مرز باشماق

خروج بیش از 11 هزار زائر اربعین از مرز باشماق

حمیدرضا عبدالملکی با اشاره به اینکه باتوجه به رضایت زوار اربعین در سال گذشته و همچنین شرایط مساعد آب و هوایی، خوشبختانه امسال تعداد ترددها افزایش یافته است، اظهار کرد: تمام زیرساخت‌های لازم برای تردد زایرین مهیا است و هیچ‌گونه مشکلی جهت تردد واسکان وجود ندارد.

وی افزود: مواکب برپا بوده و سرویس‌های ایاب و ذهاب و نقلیه از شهر مریوان به مقصد مرز مستقر هستند.

مدیر پایانه مرزی باشماق تشریح کرد: از سمت مرز باشماق طرف عراق به مقصد سلیمانیه، سرویس‌های ون برای بردن زایرین به سمت تکیه ای که در سلیمانیه درنظر گرفته شده بانرخ مصوب 7هزار دینار مستقر است.

وی افزود: زوار اربعین از تکیه سلیمانیه بانرخ 20 هزار دینار به مقصد کاظمین اعزام می‌شوند.

عبدالملکی تاکید کرد: زوار اربعین حتما باید از ناوگان تعیین شده استفاده کنند و از مراجعه به ترمینال سلیمانیه خودداری کنند، در غیر این صورت مشمول هزینه اضافی خواهند شد.

مدیر پایانه مرزی باشماق با اشاره به افزایش تعداد تردد خاطرنشان کرد: طبق آخرین آمار، 11 هزار و 376 زائر اربعین، از مرز باشماق به سمت کربلا خارج شده اند.

ارسال نظر

سوال: پایتخت چین؟ Pekan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار