گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:74707

تخصیص یک میلیارد تومان تسهیلات به کارآفرینان «آبدانان»

تخصیص یک میلیارد تومان تسهیلات به کارآفرینان «آبدانان»

امین طاهری صبح یکشنبه با اشاره به اینکه در سطح شهرستان 24 کارگاه داریم گفت: از محل تبصره 18 مبلغ یک میلیارد تومان تسهیلات برای چهار کارگاه (دو کارگاه سفالگری، خراطی روی چوب و معرق و تابلوسازی) در نظر گرفته شده است.

وی با تشکر از صندوق کارآفرینی امید در پرداخت به‌موقع تسهیلات افزود: مبلغ 600 میلیون تومان از طریق صندوق کارآفرینی امید به کارآفرینان پرداخت شده و 400 میلیون تومان دیگر در حال پرداخت است.

وی با فراخوانی جوانان به ایجاد کسب و کار گفت: صنایع دستی جزء مشاغلی است که از مزایای آن می‌توان تجهیزات ارزان، سهولت دسترسی، بازار فروش و آموزش سریع آن را نام برد.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: با توجه به اینکه این کارگاه‌ها برخی از سال 98 و 99 و 1400 شروع به کار کرده اند، بیشترین فروش آن‌ها از طریق مجازی و به کشورهای حوزه خلیج فارس هم صادرات دارند.

طاهری با اشاره به هفته روستا و عشایر و برگزاری نمایشگاه در تهران تشریح کرد: در طول یک هفته مبلغ 155 میلیون تومان فروش صنایع دستی داشته‌اند. و در نمایشگاه‌ها بازاریاب برای عقد قرارداد به‌صورت مستقیم وجود دارد.

توجه به رشد صنایع دستی علاوه‌ بر ایجاد اشتغال برای جوامع بومی به بهبود اقتصاد و ارتقای سطح زندگی این افراد نیز کمک شایانی می‌کند. چراکه، توجه به این صنعت با کمک به توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری موجب رشد اقتصادی و دستیابی به هدف‌های دولت در کشوری مانند ایران می‌شود.

 

ارسال نظر

سوال: عدد هشت منهای سه؟ 5

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار