گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:74984

تخصیص ارز به واردات مواد اولیه شیرخشک نوزاد

تخصیص ارز به واردات مواد اولیه شیرخشک نوزاد
هانی تحویل‌زاده افزود: جزئیات این تخصیص بعدا اطلاع‌رسانی خواهد شد.
 
وی ادامه داد: از اول سال تاکنون به شرکت‌های تولیدکننده شیر خشک نوزاد ارزدهی مناسبی نشد و همین امر منجر به کاهش ذخایر تولید این شرکت‌ها شد و چون عرضه و تقاضا متناسب نبود در بازار کمبود به وجود آمد.
 
رئیس انجمن شیرخشک نوزاد اضافه کرد: متاسفانه از ظرفیت و توان تولیدی داخل به‌طور کامل استفاده نمی‌شود. یعنی سازمان غذاو دارو به ذخایر شرکت‌ها و افزایش تولید این ذخایر توجهی نمی‌کند.
 
وی با اشاره به اینکه توان تولید ما در داخل کشور بالا است و در خاورمیانه اول هستیم، گفت: حتی از بسیاری از کشورهای اروپایی نیز توان تولیدی بالاتری داریم. اخیرا واردات شیرخشک از ترکیه انجام می‌شود که این نوع شیرخشک در کشور ترکیه هم مورد استقبال قرار نگرفته است.
 
 
 
 
ارسال نظر

سوال: پایتخت ایتالیا؟ Rome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار