گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:75679

یکی از جنبه‌های ترویج معنویت در جامعه برپایی اعتکاف است

یکی از جنبه‌های ترویج معنویت در جامعه برپایی اعتکاف است
حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در دیدار با حجت‌الاسلام سید علیرضا تکیه‌ای رئیس ستاد مرکزی اعتکاف با تاکید بر اهمیت موضوع اعتکاف، افزود: یک میز تخصصی اعتکاف با حکم شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور خود این اعضا در ستاد مرکزی اعتکاف تأسیس شود.

وی با اشاره به عمق تأثیرگذاری اعتکاف در جان‌ها و نفوس انسان، فرمایشات مقام معظم رهبری در برنامه گام دوم انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داد و گفت: باید از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ترویج معنویت استفاده کنیم که یکی از جنبه‌های ترویج معنویت در جامعه برپایی اعتکاف است.

حجت‌الاسلام سیدعلیرضا تکیه‌ای، رئیس ستاد مرکزی اعتکاف نیز به تبیین اقدامات صورت گرفته در عرصه ملی، استان‌ها و جشنواره‌های بین‌المللی اعتکاف پرداخت و به تأسیس دفتر برون‌مرزی ستاد در لبنان و توسعه و ترویج آن در کشورهای دیگر اشاره کرد.

 

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم ایران؟ sabz

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار