گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:76981

اجرای 10 هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی در اراک نیازمند تامین زمین است

اجرای 10 هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی در اراک نیازمند تامین زمین است

«قاسم اسماعیل‌نژاد» روز یکشنبه، افزود: تفاهم‌نامه‌ای با بخش خصوصی در اراک به وسعت 400 هکتار برای تامین زمین برای این تعداد واحد مسکونی در دستورکار است.

وی بیان کرد: همچنین برای تامین 10 هزار زمین برای متقاضیان طرح اقدام ملی می‌توان از طریق خرید زمین، خودمالکی، بافت فرسوده، توان بخش خصوصی و اراضی مازاد دستگاه‌های اجرایی استفاده کرد.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان مرکزی ادامه داد: برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن باید 44 هزار واحد زمین در این استان تامین شود که در برخی شهرها، بین تعداد تقاضا با زمین تناسب وجود ندارد.

اسماعیل‌نژاد افزود: زمین مورد نیاز برای اجرای طرح اقدام ملی در دلیجان تامین است و در ساوه نیز120 هکتار تامین شده و در اراک هم باید برای 10 هزار واحد، زمین تامین شود.

141 هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن در استان مرکزی ثبت‌نام کردند که از این تعداد 40 هزار نفر از متقاضیان واجد شرایط شناسایی شدند.

 

ارسال نظر

سوال: بلندترین حیوان؟ zarafe

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار