معاون برنامهریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری همدان:
شهروندان همدانی در رویداد «من شهردار هستم» مشارکت کنند
به گزارش سپهرغرب و به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری همدان، مجتبی حمزهرستگار با اعلام اینکه شهروندان همدانی در رویداد «من شهردار هستم» مشارکت کنند، اظهار کرد: شهرداری همدان در راستای تدوین برنامه راهبردی- عملیاتی شهر و شهرداری، درنظر دارد این رویداد را برگزار کند تا نظر شهروندان را پیرامون مهمترین مسائل شهری جویا شود و آن را مبنای برنامهریزی بعدی قرار دهد.
وی افزود: فاز نخست رویداد «من شهردار هستم» مبتنی بر تشخیص نظام مسائل شهری همدان است و در همین راستا از شهروندان درخواست داریم با دقت، به سؤالات پرسشنامه پاسخ دهند.
حمزهرستگار با تأکید بر مشارکت شهروندان در این رویداد، تصریح کرد: جهت قدردانی از برترین پاسخدهندگان، شهرداری همدان 10 جایزه پنج میلیون تومانی و 50 جایزه یک میلیون تومانی تخصیص داده است.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.