گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:78541

شهرداری اراک به دنبال ساماندهی روزبازارها است

تعطیلی هدف نیست
شهرداری اراک به دنبال ساماندهی روزبازارها است

« حمید حیدری» روز چهارشنبه افزود: شهرداری متولی برگزاری روز بازارها نیست، اما در راستای رسیدگی به نارضایتی عمومی و درخواست‌های شهروندان پیرامون محل‌های فعلی برگزاری این بازارها که با مسایل و مشکلاتی مانند عدم نظارت و رعایت مباحث بهداشتی، اجتماعی، اقتصادی و ترافیکی همراه است، لذا بر اساس قانون که 2 هدف مهم حمایت از تولید داخلی، صنایع دستی، محصولات خانگی و کشاورزی و کمک به رفع سد معبر و فروشندگان کم سرمایه در بازارروزها تعریف شده، ساماندهی و جانمایی درست و اصولی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی بیان کرد: شهرداری اراک با هدف تعامل با شهروندان و کسب رضایت مردم از خدماتی که به واسطه برگزاری این روز بازارها ارایه می‌شود، با جانمایی درست و اصولی‌تر و دسترسی بهتر محل‌های جدید، ساماندهی روز بازارها را دنبال می‌کند.

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک افزود: باید یک ساختار درست و اصولی برای فعالیت روز بازارها تعریف شود به صورتیکه فعالیت این مراکز باعث رضایتمندی شهروندان باشد، نه اینکه به یک معضل شهری تبدیل شود.

حیدری گفت: تلاش است تا روز بازارهای جدید در محل‌هایی با امکانات بهداشتی مناسب و با نظارت دقیق و جدی به ویژه روی قیمت‌ها، برگزار شوند.

 

 

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین گربه وحشی؟ Babr

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار