گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:78860

تجهیز بیش از 6 هزار هکتار اراضی «دره‌شهر» به سیستم نوین آبیاری

تجهیز بیش از 6 هزار هکتار اراضی «دره‌شهر» به سیستم نوین آبیاری
علیرضا سلاح‌ورزی ظهر شنبه 7 بهمن‌ماه گفت: از 16 هزار اراضی قابل کشت در سطح این شهرستان، 6 هزار هکتار آن به سیستم‌های نوین آبیاری تجهیز شده است.

وی افزود: با اجرای طرح گذر از آبیاری سنتی به آبیاری‌های مدرن در مزارع، صنایع وابسته به بخش کشاورزی ازجمله کارخانجات تولید لوله‌های پلی‌اتیلن برای تأمین لوله‌های آبرسانی بخش کشاورزی نیز رونق گرفت که این 6 هزار هکتار توسط محصولات تولیدی این کارخانه به سیستم آبیاری نوین تجهیز شدند.

وی افزود: محصولی که به‌دلیل رعایت استاندار‌های بین‌المللی و کیفیت آن مورد استقبال کشاورزان قرار گرفت تا با استفاده از آن، بخش زیادی از اراضی کشاورزی خود را به آبیار‌های مدرن تجهیز کنند.

مدیر جهاد کشاورزی دره‌شهر یادآور شد: کارخانه تولید لوله‌های پلی اتیلن در شهرستان دره‌شهر علاوه بر تأمین محصول مورد نیاز کشاورزان این شهرستان توانسته 60 درصد نیاز‌های بخش کشاورزی استان را نیز تامین کند.

شهرستان دره‌شهر در تولید محصولاتی نظیر طالبی، خیار، باقلا، لیمو و پرورش گل نرگس، رتبه نخست را در سطح استان دارد.

ارسال نظر

سوال: جانوری دریایی بزرگ؟ nahang

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار