گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80016

تعیین 15شعبه اخذ رأی مناسب‌سازی شده ویژه معلولان در ایلام

تعیین 15شعبه اخذ رأی مناسب‌سازی شده ویژه معلولان در ایلام

حسین نورعلیوند اظهار کرد: در این زمینه با هماهنگی انجام گرفته با فرمانداری شهرستان‌های استان، شعب اخذ رای مناسب‌سازی شده پیش‌بینی شده است.

وی یادآور شد: این اقدام با هدف سهولت زمینه حضور افراد دارای معلولیت، سالمند، جانباز و سایر افرادی که برای حضور در شعب انتخابات مشکل تردد دارند انجام شده و همه فضاهای پیش‌بینی شده مناسب‌سازی شده، بدون مانع و یا دارای رمپ هستند.

مدیرکل بهزیستی استان ایلام با بیان اینکه این اداره کل نیز به عنوان شعبه اخذ رأی مناسب سازی مرکز استان تعیین شده است، گفت: در مابقی شهرستان‌های استان حداقل یک شعبه اخذ رأی مناسب سازی شده ویژه افراد دارای معلولیت و سالمند و جانباز پیش‌بینی شده است.

استان ایلام بیش از 17هزار فرد دارای معلولیت، حدود 50 هزار سالمند و بیش از 12 هزار جانباز دارد.

این استان دارای 2 حوزه انتخابیه ایلام و دهلران و سه کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

حوزه انتخابیه ایلام شامل شهرستان‌های ایلام، ایوان، چرداول، سیروان، هلیلان، چوار، مهران و ملکشاهی و حوزه انتخابیه دهلران شامل شهرستان‌های دهلران، آبدانان، دره‌شهر و بدره است.

ارسال نظر

سوال: اولین روز هفته؟ shanbe

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار