گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80059

افزایش ورودی آب سدهای کردستان

افزایش ورودی آب سدهای کردستان

آرش آریانژاد در جلسه با کشاورزان و بهره‌برداران حاشیه سد سیازاخ دیواندره که به‌منظور رفع مشکلات آنان برگزار شد، اظهار کرد: با عنایت به وقوع بارندگی‌های اخیر و نیز احتمال تداوم بارش‌ها در روزهای آینده و پدیده ذوب شدن برف بالادست سد و ایجاد رواناب‌های با دبی بالا و افزایش قابل توجه ورودی آب به داخل مخزن که سبب بالا آمدن حجم مخزن سد سیازاخ می‌شود، بنابراین باید کشاورزان و گردشگران از حضور در اراضی واقع در بستر رودخانه قزل‌اوزن (پایاب سد) و توقف و اسکان در این مسیرها جداً خودداری کنند، تا از بروز هرگونه حوادث جانی و مالی احتمالی جلوگیری شود.

وی به اجرای موفق طرح احیا و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی در استان اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح در راستای پیشگیری از فعالیت‌های کشاورزان ترسیم نشده، بلکه در جهت اصلاح الگوی مصرف و حفاظت از منابع آب استان، است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان افزود: بهره‌برداران و کشاورزان خود سفیران آب هستند و با توجه به وابستگی حیات بشری و آینده فرزندان این مرز و بوم به آب، ذی‌نفعان باید نسبت به صیانت از این عنصر حیاتی احساس مسئولیت کنند، تا آینده‌ای روشن را برای این استان رقم بزنند.

ارسال نظر

سوال: عدد پانزده تقسیم بر پنج؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار