گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80325

نمایشگاه‌های بهاره و رمضان از 19 اسفندماه در کرمانشاه آغاز به کار می‌کند

نمایشگاه‌های بهاره و رمضان   از 19 اسفندماه در کرمانشاه آغاز به کار می‌کند

«حامد وفاپور» روز چهارشنبه اظهار کرد: با توجه به همزمانی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، امسال نمایشگاه بهاره و ماه رمضان به طور همزمان در محل نمایشگاه بین‌المللی استان برگزار خواهد شد.وی افزود: این نمایشگاه امسال در فضایی به وسعت سه هزار مترمربع و در قالب 200 غرفه به مدت یک هفته با حضور واحدهای تولیدی و عرضه کنندگان مستقیم کالای استان دایر خواهد شد.

معاون نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه یادآور شد: انواع مواد غذایی، پوشاک، کیف و کفش، آجیل و خشکبار و وسایل سفره هفت سین در این نمایشگاه در معرض خرید عموم گذاشته خواهد شد که علاقه مندان می‌توانند همه روزه از ساعت 15 تا 21 از آن بازدید و خرید کنند.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه همچنین با همکاری سازمان جهاد کشاورزی غرفه‌هایی برای عرضه کالاهای اساسی از جمله برنج، گوشت قرمز و مرغ نیز با قیمت تنظیم بازار در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه کالاهای عرضه شده در نمایشگاه با 10 تا 15 درصد زیر قیمت بازار در اختیار مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت افزود: پیش بینی شده است با همکاری دستگاه‌های مربوطه نظارت کافی بر روند قیمت گذاری کالاها و عرضه آنها با هدف جلوگیری از بروز تخلف انجام شود.

ارسال نظر

سوال: پایتخت ژاپن؟ Tokyo

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار