گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:8040
شهردار اسدآباد خبر داد:

طرح جمع‌آوری و مدیریت پسماند در دستور کار شهرداری

طرح جمع‌آوری و مدیریت پسماند در دستور کار شهرداری

سپهرغرب، گروه خبر: شهردار اسدآباد گفت: به‎منظور کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی، طرح جمع ‎آوری و مدیریت پسماند در دستور کار شهرداری قرار دارد.

پیمان سبزه‎ای اظهار کرد: از اساسی‎ترین بخش مدیریت پسماند، شیوه‌های تفکیک و جمع‌آوری آن است که تأثیر زیادی بر کیفیت مواد پردازش و بازیافت شده از قبیل کمپوست و یا انرژی دارد.

وی با بیان اینکه اساس مدیریت پسماند به‎صورت مستقیم به عهده شهرداری‌ها است، تصریح کرد: شهرداری اسدآباد برای حفظ محیط زیست و همچنین جلوگیری از آلودگی‌های زیست‎محیطی در نظر دارد با همکاری بخش خصوصی نسبت به جمع‎آوری و مدیریت پسماند اقدام کند.

شهردار اسدآباد با تأکید بر اینکه محیط زیست میراث آیندگان بوده و در صورت بی ‎توجهی به این مهم، نسل‌های آینده با مشکل مواجه خواهند شد، افزود: در حال حاضر میزان تولید روزانه زباله در این شهر 70 تن برآورد شده‎است که با افزایش این میزان تولید برای دفن آن با مشکل جدی روبه‎رو می‌شویم.

سبزهای در بخش دیگری از این گفت‌وگو به آسفالت معابر و خیابان‌های اسدآباد اشاره و عنوان کرد: با پیگیری‌های نماینده اسدآباد، در جلسه‎ای که با حضور معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان همیاری و شهرداری‌ها تشکیل شد، جهت انجام پروژه‌های عمرانی و آسفالت معابر این شهر مبلغ هشت میلیارد تومان اعتبار در سال جاری برای دیار سید جمال الدین اسدآبادی اختصاص یافت.

وی در خصوص افزایش قیمت کرایه تاکسی‌ها، خاطرنشان کرد: افزایش پیشنهادی 30 درصدی کرایه تاکسی در دست بررسی است که در صورت نهایی شدن، میزان آن به اطلاع عموم خواهد رسید.

شهردار اسدآباد در خصوص وضعیت جاده سلامت نیز گفت: هم‎اکنون این پروژه 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در تلاشیم با همکاری اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری در سال جاری به اتمام برسد.

سبزه‎ای از ادامه ایجاد پارک نواری در شهرک سید احمد خبر داد و تأکید کرد: برای رفال حال ساکنان این شهرک علاوه بر توسعه پارک تفریحی، بلوار شهید قهاری نیز در سال جاری آسفالت خواهد شد.

وی، احداث پارکینگ را در نقاط مختلف شهر مهم دانست و اذعان کرد: با توجه با افزایش چشم‎گیر خودروهای شهر اسدآباد می‌طلبد که در مناطق پرتردد برای کاهش بار ترافیک، پارکینگ‌های عمومی احداث شودک ه شهرداری اسدآباد از سرمایه‎گذاران احداث پارکینگ به‎طور جد حمایت می‌کند.

شهردار اسدآباد در خاتمه بر مشارکت جدی مردم در مدیریت شهری تأکید کرد و گفت: بزرگ‌ترین پشتوانه شهرداری، همکاری و مساعدت مردم در همه بخش‎هاست که امیدواریم شهروندان خوب اسدآبادی با مشارکت خود زمینه‌های توسعه و شکوفایی دیار سید جمال‎الدین را فراهم کنند، چراکه لازمه موفقیت شهرداری را باید در همت و عزم همگانی مردم و مسؤولان جستجو کرد.

ارسال نظر

سوال: آرامگاه باباطاهر در این شهر است؟ Hamedan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار