گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80692

پرواز از کرمانشاه به تهران و مشهد، هر روزه شد

پرواز از کرمانشاه به تهران و مشهد، هر روزه شد
مجتبی بیاتی مدیرکل فرودگاه بین‌المللی شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه اظهار کرد: هم اینک تعداد پرواز‌های هفتگی از طریق این فرودگاه به 40 پرواز رسیده که پیش از این به هفته‌ای 15 پرواز کاهش یافته بود.

وی گفت: در حال حاضر به طور هفتگی 40 پرواز از فرودگاه کرمانشاه انجام می‌گیرد که سه هزار و 200 مسافر را به مقصدهای تهران، مشهد و عسلویه جابجا می‌کند.

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه افزود: شرکت هواپیمایی ماهان بعد از 15 سال دوباره پروازهای خود از کرمانشاه به تهران و بالعکس را در روزهای شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه از سر گرفته است.

وی ادامه داد: شرکت هواپیمایی سپهران و آوا نیز همه روزه و به صورت رفت و برگشت به مقصد مشهد را ارایه می‌دهد و شرکت ایران ایر نیز پروازهای کرمانشاه - تهران را در برنامه دارد.

بیاتی با بیان اینکه هم‌اکنون به طور روزانه به تهران و مشهد پرواز برقرار است اضافه کرد: شرکت‌های کاسپین و پارس نیز پروازهای عسلویه را در برنامه کاری خود دارند.

 

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین سیاره؟ Moshtari

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار