گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80813

اختصاص 100 مدرسه برای اسکان اضطراری مسافران نوروزی در کرمانشاه

اختصاص 100 مدرسه برای اسکان اضطراری مسافران نوروزی در کرمانشاه
«محمدرضا آمویی» عصر شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان کرمانشاه در سالن جلسات فرمانداری، اظهار کرد: دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان لازم است هماهنگی‌های درون سازمانی خود را برای خدمات رسانی به مردم و مسافران نوروزی تقویت کنند.
 

وی با اشاره به اختصاص 100 مدرسه به همراه تعدادی اماکن و سالن‌های ورزشی جهت اسکان اضطراری مسافران نوروزی، تصریح کرد: آموزش و پرورش و اداره کل ورزش و جوانان شهرستان کرمانشاه لازم است نسبت به تجهیز این اماکن اهتمام لازم را داشته باشند.

آمویی ادامه داد: یکی دیگر از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد آشکار سازی نقاط حادثه‌خیز به منظور کاهش سوانح رانندگی است که راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راه باید از هم اکنون اقدامات مقتضی را صورت دهند.

فرماندار کرمانشاه لایروبی رودخانه‌های فصلی و آب‌های سطحی به هنگام بارش‌های قوی پیش رو و احتمالی در ایام نوروز را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: شهرداری از هم اکنون برای جلوگیری از طغیان رودخانه‌ها و دفع آب‌های سطحی اقدامات و پیش‌بینی‌های لازم را صورت دهد.

وی همچنین از آماده باش بیش از هزار و 200 نفر از نیروهای دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی نظیر هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی، راهداری و سایر دستگاه‌ها در ایام نوروز امسال خبر داد و گفت: شیفت بندی‌های لازم برای حضور شبانه روزی کارکنان این دستگاه‌ها جهت امداد رسانی به شهروندان صورت گرفته و امیدوارم همه با جدیدت در مأموریت‌های پیش رو حاضر شوند.

آمویی همچنین از ایجاد یک کمپ نوروزی در پارک شاهد کرمانشاه جهت مسافران خبر داد و گفت: برپا کردن چادر در دیگر نقاط شهر و خصوصاً در مسیر رودخانه‌ها ممنوع بوده و با احترام به مسافران نوروزی، در صورت مشاهده این افراد به پارک شاهد هدایت خواهند شد.

فرماندار کرمانشاه با اشاره به آغاز طرح نوروزی شهرستان کرمانشاه از 24 اسفند، گفت: این طرح تا 15 فروردین و اتمام سفرهای نوروزی ادامه پیدا خواهد کرد.

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم فرانسه؟ Abi

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار