گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80902

برنامه‌های آبفای استان برای پایداری شبکه توزیع آب در شهر ایلام

برنامه‌های آبفای استان برای پایداری شبکه توزیع آب در شهر ایلام
محمد محمدی امروز 15 فروردین در نخستین نشست بررسی وضعیت آب آشامیدنی شهر ایلام اظهار کرد: به‌روزرسانی نقشه آزبیلت شبکه شهر ایلام، اورهال شیرهای فشارشکن و شیرالات موجود در شبکه توزیع آب سبب بالا بردن راندمان و بهره‌وری شبکه‌های آبرسانی و تنظیم فشار آب می‌شود.

در ادامه این جلسه مشکلات و چالش‌های موجود در تأمین و توزیع آب شهر ایلام مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و پس از طرح مباحث در خصوص وضعیت ازبیلت شبکه توزیع آب، حذف پمپاژ مستقیم تعدادی از چاه‌ها، حذف شبکه‌های موازی جهت جلوگیری از انشعابات غیر مجاز، به‌روزرسانی شیرهای فشارشکن جهت مدیریت فشار و تعادل آب شبکه و مواردی از این قبیل جهت مدیریت مناسب تأمین و توزیع آب، تصمیماتی مصوب و مقرر شد اقدامات لازم در خصوص مرتفع کردن آن‌ها انجام شود.

ارسال نظر

سوال: اولین روز هفته؟ shanbe

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار