گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:81239

سهم اشتغال حوزه صمت در کردستان 100 درصد تحقق یافت

سهم اشتغال حوزه صمت در کردستان 100 درصد تحقق یافت

بختیار خلیقی روز شنبه اظهار کرد: تحقق 100 درصدی این میزان سهمیه اشتغال در بخش صمت استان نتیجه تلاش تولیدکنندگان، صنعتگران و بازاریان و همت مدیران و کارشناسان این مجموعه است.

وی اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده هم سهم اشتغال در حوزه صنعت، معدن و تجارت استان برای سال 1403، حدود 6 هزار نفر برآورد شده است که امید می‌رود این مهم هم به طور کامل تحقق پیدا کند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه اشتغال‌های شکل گرفته راستی‌آزمایی شده و به طور کامل رصد شده است بیان کرد: بیشترین تعهد اشتغال مربوط به حوزه صنعت، معدن و تجارت است و انتظار داریم در جز سه تبصره 18 هم بیشتر مورد حمایت قرار گیریم تا جامعه هدف بیشتری را زیرپوشش قرار دهیم.

خلیقی یادآور شد: افزون بر هزار و 500 واحد صنعتی و معدنی دارای پروانه بهره‌برداری در استان داریم که سابل گذشته هم تعدادی از آن‌ها درخواست تسهیلات به‌ویژه سرمایه در گردش را داده اند.

وی اضافه کرد: هفت هزار و 70 میلیارد ریال تسهیلات اعلامی برای بخش صنعت استان در سال گذشته بود که از این مبلغ سه هزار و 200 میلیارد ریال آن تخصیص پیدا کرد و تاکنون هم دو هزار و 500 میلیارد ریال آن به متقاضیان پرداخت شده است


منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

سوال: سیاره‌ای سرخ رنگ؟ merikh

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار