گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:81720
سرمدی:

هر تصمیمی به وحدت آسیب بزند برخلاف منویات رهبری است

هر تصمیمی به وحدت آسیب بزند برخلاف منویات رهبری است
کیومرث سرمدی‌واله در جلسه روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت‌ماه 1403 صحن مجلس در نطق میان دستور خود با اشاره به عملیات وعده صادق، تأکید کرد: بارش ابابیل بر سر دشمن کودک‌کش موجی از خوشحالی و غرور ملی و جهانی را رقم زد؛ بر دست و بازوی نیروهای مسلح بوسه می‌زنیم و به فرمانده کل قوا افتخار می‌کنیم.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرا رسیدن روزهای پایانی دوره یازدهم مجلس، اظهار کرد: مجلس یازدهم به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود؛ مجلسی که نشان انقلابی را از رهبر نظام دریافت کرد و در قانون‌گذاری و توجه به مشکلات جانب توده مردم را رها نکرد. حرکت در جهت تحقق آرمان‌های رهبری و توجه به مشکلات مردم و حل مشکلات زیرساختی محورهای مشترک مجلس و دولت بود.

وی همچنین عنوان کرد: مقام معظم رهبری در نماز عید فطر بر وحدت کلمه و انسجام ملی تأکید کردند و هر اقدام و تصمیمی در همه سطوح ملی و منطقه‌ای به این وحدت آسیب بزند، قطعاً برخلاف منویات رهبری است.


منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

سوال: اولین روز هفته؟ shanbe

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار