گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:83321

تدوین 636 بسته سرمایه‌گذاری با هدف توسعه گردشگری کشور

تدوین 636 بسته سرمایه‌گذاری با هدف توسعه گردشگری کشور
مدیرکل سرمایه‌گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: با همکاری دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، 636 بسته سرمایه‌گذاری کشور به منظور معرفی ظرفیت‌های گردشگری و سرمایه‌گذاری در راستای جذب حداکثری سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی تدوین شد.

اگر قرار است صنعت گردشگری به‌عنوان پیشران اقتصاد پایه‌گذار توسعه متوازن کشور قرار بگیرد نیاز است علاوه بر برنامه‌ها و سیاست‌های کلان دولت، سرمایه بخش خصوصی و مشارکت مردمی هم جلب شود، تقویت هر دو عامل نیازمند تدوین بسته‌های جذاب برای سرمایه‌گذار است که وزارت میراث فرهنگی از آغاز دولت سیزدهم به‌صورت فصلی و تخصصی با کارکرد مشترک گردشگری با حوزه‌های مختلف این نوع بسته‌ها را طراحی و معرفی می‌کند.

مشارکت حوزه‌های مختلف در تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری

احمد تجری با اشاره به تدوین 636 بسته سرمایه‌گذاری گردشگری در کشور گفت: هدف از تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری، شناسایی ظرفیت‌های گردشگری موجود، بسترسازی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران واجد شرایط و همچنین تسریع و تسهیل در فرایندهای سرمایه‌گذاری است.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های اجرایی کشور در تدوین بسته‌های احصا شده اظهار کرد: تعداد 184 بسته سرمایه‌گذاری با همکاری‌های بخش خصوصی، 143 بسته سرمایه‌گذاری با همکاری و مشارکت شهرداری و همیاری شهرداری‌ها و 125 بسته سرمایه‌گذاری گردشگری در حوزه منابع آبی، آب‌درمانی و تفریحات و سرگرمی‌های آبی با همکاری و مشارکت وزارت نیرو تهیه شده است.

مدیرکل سرمایه‌گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد: همچنین63 بسته سرمایه‌گذاری با مشارکت منابع طبیعی، 49 بسته با همکاری و محوریت صندوق توسعه و احیا بناهای تاریخی، 14 بسته با همراهی شرکت فرودگاه‌های کشور، 13 بسته با مشارکت جهاد کشاورزی و امور اراضی، 9 بسته با همکاری راه و شهرسازی، هفت بسته با مشارکت مناطق آزاد، 6 بسته با همکاری اوقاف و 23 بسته گردشگری با مشارکت و همراهی سایر دستگاه‌های اجرایی برای واگذاری به سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری تدوین شده است.

تجری خاطرنشان کرد: تهیه و تدوین این بسته‌ها با همکاری دستگاه‌های مربوطه همچنان ادامه دارد و سرمایه‌گذاران از طریق مراجعه به ادارات‌کل استانی وزارتخانه می‌توانند از آخرین وضعیت بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری مطلع شوند.


منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم فرانسه؟ Abi

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار