69 واحد دامداری روستایی در استان همدان فعال شد
عادل بصیری روز پنجشنبه با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 69 واحد گوسالهپرواری و برهپرواری روستایی با دو هزار و 188 رأس دام فعال شده است، ابراز کرد: این طرح برای نخستینبار در کشور از استان همدان آغاز و اجرا شد، بهنحوی که در راستای مولدسازی روستاها، مورد استقبال مسئولان قرار گرفته است.
وی یادآوری کرد: در سالهای گذشته به دلایل مختلف روستاها از تولید به سمت مصرف سوق پیدا کردند و این امر به بخشی از تولید آسیب وارد کرد.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه این دامها از منابع داخلی به جمعیت دام سبک و سنگین روستایی اضافه شده است، تأکید کرد: دستورالعمل طرح برای بازگرداندن واحدهای کوچک روستایی به چرخه تولید تدوین شده است.
وی بیان کرد: تمام تلاش ما در سال جاری معطوف به فعالسازی دامداریهای کوچک روستایی است، بهطوری که علاوهبر احیای واحدهای نیمهفعال و راکد، مولدسازی روستاها بهجد دنبال میشود.
منبع: خبرگزاری ایرنا
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.