گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:83689
استاندار ایلام:

رویکرد تحولی در دانشگاه فرهنگیان استمرار داشته باشند

رویکرد تحولی در دانشگاه فرهنگیان استمرار داشته باشند
حسن بهرام‌نیا روز شنبه در نشست با هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله رئیسی و همراهان، اظهار داشت: توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها از موضوعات مهم در استان است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش به‌عنوان پایه تحصیل علم و دانشگاه‌ها هم عصاره تحول بنیادین هستند، افزود: دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم نقشی کلیدی در سند تحول بنیادین ایفا می‌کنند.

استاندار ایلام با بیان اینکه بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، معلم رکن اصلی نظام تعلیم و تربیت است، یادآور شد: دانشگاه فرهنگیان باید مسیر تکمیلی مقاطع تحصیلی را برای دانشجویان شاغل به تحصیل فراهم کند تا آنان به رتبه استادی دانشگاه هم دست پیدا کنند.

بهرام‌نیا بیان کرد: از سال 1401 تاکنون تعداد دانشجویان و اعضای هیئت علمی رشد چشمگیری داشته است که این گویای فعالیت رئیس و مجموعه دانشگاه فرهنگیان است.

وی با بیان آنکه جایگاه دانشگاه‌های استان در مقیاس ملی قابل قبول است، عنوان کرد: برای توسعه تجهیزات و تأمین اعتبار برای برخی پروژه‌های دانشگاه فرهنگیان در حد توان استان کمک خواهیم کرد.

استاندار ایلام هنر مدیران را در جذب اعتبارات از مرکز ذکر کرد و گفت: 85 درصد اعتبارات، متمرکز در وزارتخانه است بنابراین باید مدیران از مرکز پیگیر جذب اعتبارات باشند.

ارسال نظر

سوال: تعداد چشم انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار